" /> Rólunk - Faajándék.eu <> Egyedi ajándékok tervezéstől megval

Kérdése van? Hívjon minket! +36209362163

Rólunk

Cégünk közel 30 éve foglalkozik fa gyermekjátékok készítésével.

Törekszünk a szépre, különlegesre, és természetességre. Utóbbi minden felhasznált alapanyagnál elsődleges szempont. A mai napig is, minden darab kézzel készül. Gondos kezek vágják, festik, csiszolják, csavarozzák, csomagolják őket.

Sok neves kis és nagykereskedőnél is megtalálhatóak fából készült hintáink különböző színekben, mintákban, ahogy többfajta rajz és mágnestáblánk is. Szabadtéri játékok között szerepel a kötéllétra, ugrálókötél, homokozó eszközök széles választéka.

Ezen kívül pár dolgot megemlítve, gyártunk még bölcsőket, bábszínházakat, vasalódeszkákat, gyúrótáblákat, szánkót. Nem is sorolnánk fel itt minden terméket.

Az utóbbi 8 év során nyitottunk az egyedi fa ajándék tárgyak irányába is, mely igen nagy népszerűségnek örvend, s mely hozta magával a webáruház elindítását is.

A fát ötvöztük a lézergravírozó gép gyönyörű munkájával. Dobozaink és egyéb ajándék tárgyaink immár különleges mintákkal, feliratokkal gazdagodhattak. Illetve ennek a kettőnek a találkozása hozta a Magyarországon egyedülállónak számító modellautó tartóinkat, és hozzá a pótkocsi polcokat. Itt találkozott az ajándéktárgy és a gyerekek világa is.

Egyedivé alakítható fa használati és dísztárgyaink lehetővé tették, hogy rendezvényeken, esküvőkön, bárokban, ünnepeken, díjkiosztókon jelen lehessenek.

Nézz körül webáruházunkba, és válassz valami kedvedre való ajándékot!

Olcsóbbat.hu