TOP termékek
faajandek.eu

Termékeink egyedi, pirográf technikával készülnek 

Fizetési megoldás
Szavazás
Termék részletek


Memória 3 Dimenziós fit a pair (No.:091015)

-40%
Memória 3 Dimenziós fit a pair (No.:091015)
 • Memória 3 Dimenziós fit a pair (No.:091015)
 • Memória 3 Dimenziós fit a pair (No.:091015)
 • Memória 3 Dimenziós fit a pair (No.:091015)
1 990 Ft
Akció: 1 200 Ft
Kezdete: 2021.06.23   A készlet erejéig!

Kiárusítás
AKCIÓ A KÉSZLET EREJÉIG

DOBOZ MÉRET: 250 mm x 75 mm x 63 mm

Doboz Tartalom:

- 28 játékelem fából (2x7 pár)

 • ANYAGA: fa

  LEÍRÁS:

  Ez egy igazi türelemjáték, mely gondolkodtat, fejleszti a memóriát és a megoldó készséget. Segít megérteni a szimmetria, rész–egész fogalmát. Hozzájárul a gyermekek formafelismerő, valamint kombinációs készségének fejlesztéséhez. A játék fejleszti a kézügyességet, valamint gondolkodásra ösztönöz. Látássérültek számára is kitűnő, mivel a minták kitapinthatóak.

  Érdekes és izgalmas játék 2-4 résztvevővel.

  Variáció kezdőknek

  A játék célja:

  Nyertes az, aki a párok megtalálása után elsőként helyezi el az összes játékelemet, vagy a játék végén a legkevesebb játékeleme van,

  A játék menete:

  Minden játékelemet képpel lefelé kiterítünk az asztalon, és jól összekeverjük. Minden játékos húz 4 elemet és képpel maga felé fordítva felállítja azt.

  egy játékos megfordít egyet az asztalon fekvő elemek közül. Ha az előtte lévő elemek közül egyiks sem passzol a felfordított elemre, a következő játékos kerül sorra. Ha illeszkedik, akkor a játékos húzhat egy újabb elemet, és megpróblhatja elheyezni azt. Ezt addig ismételheti , amíg elfogynak az előtte lévő elemek. Ha az elem nem illeszkedik a játékos visszaveszi az elemet és magához veszi a felfordított elemet is, és a következő játékos van soron.

  Ha az asztalom már minden elemmeg van fordítva,de még egyetlen játékos sem tudta minden elemét elheyezni, akkor felfordítás nélkül addig húznak tovább, amíg el nem fogynak az asztalon lévő elemek. Ez esetben az a játékos nyer, akinek a legkevesebb eleme van.

  AJÁNLOTT: 6-99 éves kor között
 • Cikkszám
  091015
  Tömeg
  1 kg/db
Webáruház készítés